H Neurolingo συμμετείχε στο έργο JoinOut. Το έργο με τίτλο «Σύμπραξη Καινοτόμων Δράσεων Τουρισμού Υπαίθρου» και διακριτικό τίτλο: «JoInOuT», υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δράσης "Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας/ΣΣΚ» - 2η Πρόσκληση: Επιχειρήσεις» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» του ΕΣΠΑ 2014-2020» (κωδικός Έργου: ΓΓ2CL-0359457)
Το νέο εταιρικό site της Neurolingo για την προβολή των τεχνολογιών και προϊόντων της διεθνώς. Neurolingo.com
Πρόβλεψη Αποτελεσμάτων Αθλητικών Αγώνων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ κ.λπ.) μέσω Εξειδικευμένης Ανάλυσης Κειμένων των Κοινωνικών Δικτύων από τη Neurolingo.
Από τις 20 Απριλίου 2011 η εταιρεία NEUROLINGO μεταφέρεται σε νέα διεύθυνση:
Βασιλέως Πύρρου 1 & Μικράς Ασίας, 15233 Χαλάνδρι
Ποιες είναι οι σημασίες της πρόθεσης περί όταν είναι πρώτο συστατικό ρημάτων, ποιο μπορεί να είναι το κοινό στοιχείο σημασίας ανάμεσα στα ρήματα περιβάλλω, περιέχω, περιπλανιέμαι; Με ποια μορφή και με ποια σημασία το ρήμα λέγω μπορεί να εμφανίζεται ως δεύτερο συστατικό άλλων ρημάτων (π.χ. επιχειρηματολογώ, στρατολογώ); Το πρωτότυπο αυτό λεξικό παρουσιάζει τους τρόπους με τους οποίους «χτίζονται» οι νεοελληνικές λέξεις, ποια είναι δηλαδή τα συστατικά τους και πώς συνδυάζονται μεταξύ τους.
Σε λίγες μέρες πρόκειται να διατεθούν στην αγορά τα Γλωσσικά Εργαλεία (Νεοελληνικός Ορθογράφος και Νεοελληνικός Θησαυρός) της εταιρείας iSquare, τα οποία θα ενσωματώνονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Apple. Τα γλωσσικά εργαλεία για Mac OS X (εφαρμογές Cocoa) που αναπτύχθηκαν από την iSquare, βασίζονται στους αντίστοιχους γλωσσικούς πόρους (λεξικά και μηχανές) που έχουν δημιουργηθεί από τη NEUROLINGO για ορθογραφική διόρθωση και θησαυρική πληροφορία.
Η NEUROLINGO συνεργάζεται με το ΚΟΝΤΥΛΙ (http://www.kondyli.gr) για να προσφέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της σε εργαστήρι που αφορά την ηλεκτρονική λεξικογραφία. Ο τομέας της ηλεκτρονικής λεξικογραφίας περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων που αφορούν το σχεδιασμό, την κατάρτιση και τη διαχείριση ποικίλων γλωσσικών ηλεκτρονικών πόρων, όπως λεξικών για ανθρώπους-χρήστες, λεξικών για συστήματα επεξεργασίας φυσικής γλώσσας, συλλογές σωμάτων κειμένων (corpus) κτλ. Βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τη χρήση βάσεων δεδομένων και υπολογιστικών εργαλείων για λεξικογραφικές εφαρμογές.