Καλώς Ήρθατε


Με ένα κλικ...

Ο Γύρος της Μαύρης Θάλασσας

Η Neurolingo συμμετέχει και υποστηρίζει το ταξίδι «Ο Γύρος της Μαύρης Θάλασσας» που στοχεύει να εξερευνήσει τόσο γεωγραφικά όσο και γλωσσικά τις χώρες που βρέχονται από τον Εύξεινο Πόντο.

Neurolingo.com | How content becomes insight

Το νέο εταιρικό site της Neurolingo για την προβολή των τεχνολογιών και προϊόντων της διεθνώς. Neurolingo.com

Neurolingo Sentibet™ - Η Σοφία του Φίλαθλου Κόσμου

Πρόβλεψη Αποτελεσμάτων Αθλητικών Αγώνων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ κ.λπ.) μέσω Εξειδικευμένης Ανάλυσης Κειμένων των Κοινωνικών Δικτύων από τη Neurolingo.

Σε νέα διεύθυνση η NEUROLINGO από 20/4/2011

Από τις 20 Απριλίου 2011 η εταιρεία NEUROLINGO μεταφέρεται σε νέα διεύθυνση:

Βασιλέως Πύρρου 1 & Μικράς Ασίας, 15233 Χαλάνδρι

Νέα έκδοση των Εργαλείων Γλωσσικού Ελέγχου για MS Office 2008

Οι χρήστες των Εργαλείων Γλωσσικού Ελέγχου για MS Office 2008 μπορούν να καταβιβάσουν την νέα έκδοση των εργαλείων. Η νέα έκδοση παρέχει και υποστήριξη για τo Microsoft Office 2011.

«Χτίζω Λέξεις»: Το νέο λεξικό της NEUROLINGO από τις εκδόσεις ΚΟΝΤΥΛΙ

Ποιες είναι οι σημασίες της πρόθεσης περί όταν είναι πρώτο συστατικό ρημάτων, ποιο μπορεί να είναι το κοινό στοιχείο σημασίας ανάμεσα στα ρήματα περιβάλλω, περιέχω, περιπλανιέμαι; Με ποια μορφή και με ποια σημασία το ρήμα λέγω μπορεί να εμφανίζεται ως δεύτερο συστατικό άλλων ρημάτων (π.χ. επιχειρηματολογώ, στρατολογώ); Το πρωτότυπο αυτό λεξικό παρουσιάζει τους τρόπους με τους οποίους «χτίζονται» οι νεοελληνικές λέξεις, ποια είναι δηλαδή τα συστατικά τους και πώς συνδυάζονται μεταξύ τους.

Χρήση των λεξικών και των βιβλιοθηκών της NEUROLINGO στα γλωσσικά εργαλεία της iSquare (πρώην Rainbow) για Mac OS X

Σε λίγες μέρες πρόκειται να διατεθούν στην αγορά τα Γλωσσικά Εργαλεία (Νεοελληνικός Ορθογράφος και Νεοελληνικός Θησαυρός) της εταιρείας iSquare, τα οποία θα ενσωματώνονται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Apple. Τα γλωσσικά εργαλεία για Mac OS X (εφαρμογές Cocoa) που αναπτύχθηκαν από την iSquare, βασίζονται στους αντίστοιχους γλωσσικούς πόρους (λεξικά και μηχανές) που έχουν δημιουργηθεί από τη NEUROLINGO για ορθογραφική διόρθωση και θησαυρική πληροφορία.

Εργαστήρι εκπαίδευσης στο σχεδιασμό ηλεκτρονικού λεξικού από τη NEUROLINGO σε συνεργασία με το ΚΟΝΤΥΛΙ

Η NEUROLINGO συνεργάζεται με το ΚΟΝΤΥΛΙ (http://www.kondyli.gr) για να προσφέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της σε εργαστήρι που αφορά την ηλεκτρονική λεξικογραφία. Ο τομέας της ηλεκτρονικής λεξικογραφίας περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων που αφορούν το σχεδιασμό, την κατάρτιση και τη διαχείριση ποικίλων γλωσσικών ηλεκτρονικών πόρων, όπως λεξικών για ανθρώπους-χρήστες, λεξικών για συστήματα επεξεργασίας φυσικής γλώσσας, συλλογές σωμάτων κειμένων (corpus) κτλ. Βασικός σκοπός του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τη χρήση βάσεων δεδομένων και υπολογιστικών εργαλείων για λεξικογραφικές εφαρμογές.

Το περιβάλλον «Μνημοσύνη» της Neurolingo στην εκκαθάριση των δεδομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ)

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ) επέλεξε το περιβάλλον «Μνημοσύνη» της Neurolingo σε έργο που αφορά την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία περιβάλλοντος εκκαθάρισης δεδομένων σχετικών με τους λογαριασμούς και τα προϊόντα του.
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου